Belhydro bubbelbaden

Belhydro: Bubbelbaden op maat

Belhydro klinkt u misschien wel bekend in de oren. De merknaam is vooral gekend voor whirlpoolsystemen die naar uw wens en op uw maat gemaakt worden. Hydromassage- en luchtrelaxatiesystemen worden gemonteerd op het bad van uw keuze. Creëer uw eigen feel good-ruimte met Sax.

Met Belhydro heeft Sax meer dan 20 jaar professionele ervaring in huis op het vlak van bubbelbaden. De baden worden geproduceerd in Sax Melle.

Was uw zorgen weg

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een moment van ontspanning na een drukke of stresserende werkdag. En wat is er dan heerlijker dan even tot rust komen in uw eigen massagebad. Luchtrelaxatie die u een zalig gevoel van gewichtloosheid geeft, of de masserende stuwkracht van hydrotherapie? Dankzij het therapeutische effect van onze bubbelbaden voelt u zich gegarandeerd als herboren.

Een absolute aanrader voor uw badkamer is de chromotherapie. Deze powerledspotjes kunnen zowel in uw bad als in uw plafond ingebouwd worden en zorgen voor een waaier van intense kleuren. Het frivole lichtspel dompelt u meteen in de juiste sfeer en bovendien oefent het een positief effect uit op uw lichaam en geest. Een nieuwigheid die zeker ook uw aandacht verdient, is het soundsysteem. Genieten van uw favoriete muziek tijdens het baden wordt zo uw ultieme verzetje.

Deskundig advies

Door ons grote aanbod is het voor u ongetwijfeld moeilijk kiezen. Onze medewerkers in de showroom staan echter klaar om u te adviseren. Bovendien staat ons Belhydro-productieteam garant voor een massagebad dat volledig aan uw eisen voldoet. U kiest het badmodel en wij zorgen voor relaxatie en massage op uw specifieke knelpunten.

Inderdaad: een betrouwbare fabrikant, een correcte leverancier en eerlijke service zijn vandaag de hoogste prioriteit. Net daarom is de eigen Belhydro-productielijn zo uniek: wij bieden u kwalitatief hoogstaande en innoverende producten van Belgische makelij. En dat aan de beste prijs, met een service die gericht is op lange termijn.

Voor meer informatie kan u terecht in één van onze showrooms, of u kan natuurlijk ook meteen contact opnemen.

Bezoek ONZE TOONZALEN CONTACTEER ons