Sphinx lavabo - Sphinx toilet - Sphinx douche - Sphinx bad

Sphinx

Zet de tijd even stil. Vergeet de wereld om u heen. Stap uit de drukte van de dag in de rust die u zelf creëert. Spoel de spanning van u af. Duik onder uzelf en vind de balans terug. Geniet intens van het water om nieuwe energie op te doen en uw gedachten de vrije loop te laten. Creëer die vitaliserende rust in uw eigen domein. Met de ingrediënten die u bij Sphinx vindt. Combineer ze tot een eigen sfeer. Tot de badkamer die meer is dan een badruimte. In uw eigen domein.

Welke stijl spreekt u aan? Iedereen is anders, kijkt anders tegen vormen en stijlen aan en voelt zich bij het ene badkamerconcept beter thuis dan bij het andere. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende badkamerconcepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Wij presenteren tien werelden van vorm- en lijnenspel. Soms zijn de verschillen groot, dan weer zeer subtiel. Zo vindt iedereen bij Sphinx het badkamerdomein dat precies past.

Sphinx en Sax

Reeds van bij de start is Sax een trouwe partner van Sphinx.
Ons ruim assortiment is terug te vinden in alle toonzalen waar u kan rekenen op een professionele ondersteuning van toonzaalmedewerkers die op regelmatige basis door ons opgeleid worden. Zo wordt u deskundig bijgestaan bij de keuze van de badkamer die bij u past.

Wilt u meer informatie over Sphinx of de service van Sax? Aarzel niet contact op te nemen.