Keramag lavabo - Keramag toilet - Keramag bad

Keramag

“Wij creëren blijvende waarde.” Op basis van deze consequent in de praktijk gebrachte bedrijfsfilosofie is een sterk merk tot ontwikkeling gekomen. Keramag staat synoniem voor productkwaliteit, die langdurig aan de hoogste eisen voldoet – voor fantastische inrichtingsperspectieven van badkamers en gastentoiletten – voor betrouwbaarheid en competentie, waarop u kunt rekenen – en voor de verantwoorde inachtneming van de
behoeften en eisen van mens en milieu tijdens iedere fase van het ontstaan van een product.

Ten allen tijde actueel. Vandaag de dag weerspiegelen reeds meer dan 100 jaar ervaring en innovatiesterkte in een opmerkelijk productaanbod. Optimaal op elkaar afgestemde, complete concepten van badkamers en gastentoiletten en omvangrijke assortimenten van badkamermeubelen openen voor u een sprookjesachtig grote verscheidenheid aan inrichtingen. Met hoogstaande perfectie tot in het kleinste detail, techniek en comfort met een verzekerde toekomst, op en top trendy qua design en met een betrouwbare duurzaamheid.

Keramag en Sax

Reeds van bij de start is Sax een trouwe partner van Keramag.
Ons ruim assortiment is terug te vinden in alle toonzalen waar u kan rekenen op een professionele ondersteuning van toonzaalmedewerkers die op regelmatige basis door ons opgeleid worden. Zo wordt u deskundig bijgestaan bij de keuze van de badkamer die bij u past.

Wilt u meer informatie over Keramag of de service van Sax? Aarzel niet contact op te nemen.