Franke spoelbakken – Franke kranen

Franke: techniek en design op één lijn

De keuken is tegenwoordig een centrale leef- en activiteitenruimte geworden. Het is nu mogelijk deze ruimte individueel en naar eigen smaak vorm te geven met een innovatieve techniek én een schitterend design, dankzij het uniek productgamma van Franke: spoeltafels, perfect passende kranen, dampkappen en zelfs vernuftige afvalsorteersystemen. Ze maken het leven in de keuken stuk voor stuk mooier en aangenamer.

Als wereldwijd trendsettende fabrikant van intelligente keukenproducten, staat Franke garant voor een innovatiekracht die de maatstaf is in design, kwaliteit en functionaliteit. Meer dan 95 jaar ervaring, toonaangevende knowhow en de bekwaamheid om visionair denken om te zetten in de realiteit liggen aan de basis hiervan.

In het middelpunt van ons handelen staan steeds de mens en zijn eisen tegenover de keuken als actief centrum van het huishouden.

Franke en Sax

Sax is sinds jaar en dag een geprivilegieerde partner van Franke. In de Sax toonzalen vindt u dan ook een representatieve selectie uit het ruime productengamma van Franke.

De Sax toonzaalmedewerkers worden steevast ingelicht over nieuwe Franke ontwikkelingen, waardoor zij perfect in staat zijn u met professionele raad bij te staan bij de keuze van het Franke product dat aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer informatie over Franke of de service van Sax? Aarzel niet contact op te nemen.