Duravit lavabo - toilet - meubelen - bad

Duravit

Leven in de badkamer. Merk Duravit. Vakanties zijn als alle mooie momenten in het leven – ze gaan altijd veel te snel voorbij. Wat zou je niet allemaal overhebben voor een plek die je snel even voor een korte vakantie kunt bezoeken – en dat zelfs meerdere malen per dag? Een plek die je opzoekt om je te verfrissen, om te relaxen, om je gewoon prettig te voelen. Een whirlpool voor thuis, waar je kunt genieten van weldadige water- en wellnesstoepassingen. Een esthetische en functionele droombadkamer die het leven een beetje kan veraangenamen – en even ontspannen en verkwikkend kan werken als een korte vakantie. En dat is nog niet alles: want vergeleken met op den duur onvermijdelijk vervagende vakantieherinneringen bezitten de wastafels, wc’s, baden en meubels van het merk Duravit een belangrijke meerwaarde: ze zijn duurzaam. Daarvoor staat de buitengewoon hoge kwaliteit garant – van de hoogwaardige materialen, van de zorgvuldige productie en niet in de laatste plaats van het tijdloze design van Duravitproducten.

Duravit en Sax

Duravit selecteert op zorgvuldige wijze verdelers die onze filosofie belichamen. SAX is reeds vele jaren een trouwe partner met een oog voor design. In de toonzalen vindt men dan ook een meer dan representatieve selectie uit ons uitgebreid productengamma: van keramiek tot meubels en wellness­producten.

SAX medewerkers zijn steeds op de hoogte van de actueelste ontwikkelingen bij Duravit en worden geregeld getraind om u met raad en daad bij te staan bij uw keuze van de Duravit-badkamer van uw dromen.

Wilt u meer informatie over Duravit of de service van Sax? Aarzel niet contact op te nemen.