Infraroodcabine - sauna kopen

Infraroodcabine - sauna kopen

Ontdek de voordelen van infraroodcabines

Een sessie in een infraroodcabine is de ideale manier om volledig te ontspannen terwijl uw lichaam de heilzame werking van de veilige infrarood straling ondergaat. Bovendien is de voorbereidingstijd zeer kort, waardoor u in een mum van tijd van de weldadige warmte in uw infraroodcabine kunt genieten. Al na een half uurtje voelt u zich een compleet ander mens.

Uit medisch onderzoek is gebleken dat infrarood een therapeutisch effect op het lichaam heeft en dat het daardoor uitermate geschikt is voor mensen met last van spier- en gewrichtspijn. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie extra gestimuleerd en de transpiratie op gang gebracht, waardoor schadelijke afvalstoffen afgevoerd en calorieën verbrand worden. Een infraroodcabine verbetert bovendien de weerstand en de elasticiteit van de huid, wat het tot een goede remedie tegen cellulitis maakt.

Dankzij de compacte afmetingen van onze exclusieve Sax infraroodcabines, zijn ze eenvoudig in elke ruimte te plaatsen. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar. Bovendien verbruikt een infraroodcabine weinig energie en zijn er geen extra voorzieningen nodig.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsaanvraag? Neem contact op en wij helpen u snel verder.

 

MERKEN

Infraroodsauna - Combi sauna - Sauna - Hamam