Wellness sauna

Haal wellness in huis

Stress en vermoeidheid hebben een steeds grotere impact op ons dagelijkse leven. Bij Sax vindt u al het nodige om alles even los te laten en volledig weg te dromen in uw eigen welzijnscentrum.

Op adem komen in een stoombad, u herboren voelen na een tintelende watermassage of stress en schadelijke stoffen uitzweten in uw eigen sauna. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De Romeinen wisten het al: met een gezonde geest in een gezond lichaam bent u gegarandeerd in topvorm. Sax heeft alles te beiden wat u daarvoor nodig heeft: water, lucht, stoom en zon.

Masserende waterstralen en verlichtende luchtstromen vindt u in onze Spa-baden, douches en bubbelbaden. Voor stimulerende stoombaden kan u in onze hammams en sauna’s terecht en voor stralende warmte verwijzen wij u graag naar onze infraroodcabines. Deze producten geven u niet enkel een frisse en gezonde huid, ze zorgen er ook voor dat u zich goed in uw vel voelt. Doe uzelf een plezier en maak tijd voor genot.

Wilt u meer weten over onze wellnessproducten? Kom het allemaal voelen en bekijken in een van onze showrooms of neem contact op.

 

Raadpleeg ons NIEUW INSPIRATIEBOEK Bezoek ONZE TOONZALEN CONTACTEER ons