Sanitair online

Koester uw badkamer

U wilt uw badkamer een nieuw gezicht geven? Bij Sax vindt u de meest uitgebreide waaier aan sanitaire producten en exclusieve extra’s.

Een bezoek aan één van de vele Sax showrooms laat zich het beste verwoorden als een ontdekkingstocht, een inspiratiebron voor iedereen die vindt dat een badkamer veel meer is dan hygiëne alleen. Het is uw persoonlijke ontspanningsruimte, een kamer om te koesteren. Ons brede aanbod nodigt u uit om uw dromen waar te maken

Sax heeft er bewust voor gekozen om veelzijdige sfeerbeelden te creëren. Grote ontwerpers zoals Starck, Sieger en Foster worden in onze showrooms gecombineerd met onze eigen Sax merken, die u de nodige houvast geven. Daarnaast vindt u bij Sax ook de exclusieve Italiaanse topdesign merken terug. Wie van design houdt, is bij Sax alvast aan het juiste adres.

Uiteraard vindt u in onze showrooms badkamers die passen bij de mogelijkheden van de gemiddelde Belgische woning. Alle opstellingen hebben een eigen stijl en u heeft steeds de keuze uit diverse prijs- en uitvoeringsniveaus. Bovendien kan u bij Sax rekenen op een aparte presentatie van specifieke sanitaire accessoires.

Wilt u meer weten over onze aanbiedingen? Bezoek dan een van onze showrooms of neem contact op.

Raadpleeg ons NIEUW INSPIRATIEBOEK Bezoek ONZE TOONZALEN CONTACTEER ons