Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Geniet deze zomer van de perfecte temperatuur in jouw “kot”

Geniet deze zomer van de perfecte temperatuur in jouw “kot”

22 april 20201.555 minuten lezen

met de aircotoestellen van Ariston

Reeds enkele weken hebben we kunnen genieten van prachtig zonnig weer. Misschien is dit wel de voorbode van een hete zomer. Beschikken over aangename koele ruimtes in huis is dan een echte luxe. Zeker in de slaapkamer is een comfortabele temperatuur nodig voor een goede nachtrust.

text

Met de airco’s van Ariston kan u rekenen op het gewenste binnenklimaat. Hun complete assortiment airconditioners MONO & MULTI-SPLIT, (vloer)consoles, cassettes compact, en vloer- & plafondoplossingen bieden in elke situatie een perfecte oplossing.

Een split?

Neen, niet de stad in Kroatië. Een aircosysteem, wordt ook wel een split genoemd. Deze bestaat uit 1 of meerdere buitenunits en 1 of meerdere binnenunits. De systemen worden gebruikt op een ruimte (een veranda, serverlokaal, slaapkamer…) te koelen, maar ook te verwarmen.

Werking van een aircosysteem

Net zoals bij een koelkast of diepvries onttrekt de binnenunit de warme binnenlucht uit de ruimte en vervangt deze met koele lucht die werd aangemaakt door de airco. Deze afkoeling gebeurt door de koelvloeistof in het aircotoestel. Verwarmen gebeurt op dezelfde manier maar dan omgekeerd.

text

Een airco van Ariston? Een goede keuze!

  • Energie-efficiëntie klasse tot A+++
  • Inverter technologie 3D
  • Koelgas R32 minder schadelijk voor de ozonlaag
  • Hoog comfort
  • Stabiele temperatuur dankzij modulatie
  • Koelmiddel-gasleksensor
  • Golden Fin-behandeling om corrosie te vermijden
  • Gratis indienststelling door Ariston* (Kijk op www.ariston.be voor de voorwaarden)
  • ​Uitgebreid gamma

​Voor meer informatie over deze toestellen kan je een afspraak maken in één van onze toonzalen. Wij helpen je met heel veel plezier verder. (Na de coronacrisis want momenteel zijn onze toonzalen helaas gesloten). Nu al nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in de catalogus van Ariston.

text

Maak van woensdag 22 april 2020 t.e.m. woensdag 6 mei 2020 kans op een Ariston Airco monosplit nevis plus 25! We geven er één gratis weg op onze Facebook-pagina. Bekijk hier het wedstrijdreglement.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?