Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. Covid-19: Onze toonzalen zijn open, maar voorlopig enkel op afspraak. Vergeet zeker je mondmasker niet. Lees meer.

Regenwaterpomp

Rekent u uzelf bij de gemiddelde Vlaming, dan gebruikt u dagelijks ongeveer 120 liter drinkwater. U schrikt misschien van dat getal, maar geen nood. Een deel van dat verbruik is voor toepassingen waarvoor u net zo goed regenwater zou kunnen gebruiken. Regenwater is gemakkelijk op te vangen en bovendien helemaal gratis. Om het te gebruiken heeft u alleen een regenwaterpomp nodig. Die kan ondergedompeld worden in de regentank of droog opgesteld worden in een aparte ruimte. Bij nieuwbouw is het trouwens verplicht om een regenwaterput te plaatsen. Dat is een slimme verplichting, want u helpt mee overstromingen te voorkomen, u bent zuiniger met het kostbare drinkwater en u bespaart op uw waterfactuur. Dat zijn geen twee, maar drie vliegen in één klap.

Indien er iets fout loopt bij regenwaterrecuperatie, dan komt het meestal door te besparen op techniek. U kan uzelf dus een hoop ellende besparen door het plaatsten van een goede filter. Het beste advies dat wij u kunnen geven, is om u goed te laten informeren. Kom gerust langs in één van onze toonzalen en wij vinden het systeem dat het beste is voor u.

Gerelateerde merken

image
image