Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. Covid-19: Onze toonzalen zijn open, maar voorlopig ENKEL OP AFSPRAAK. Vergeet zeker je mondmasker niet. Lees meer.

Badkamermeubels

Van klassiek tot modern, u zal uw smaak vast en zeker vinden in ons uitgebreid aanbod badkamermeubels. Bij Sax beseffen we maar al te goed dat een meubel meer is dan een praktisch voorwerp, het moet stijlvol zijn en perfect passen in uw badkamer. Want laat ons eerlijk zijn, wie wil er geen mooie badkamer? Hoe we dat kunnen garanderen? Sax werkt samen met fabrikanten die wastafels en meubels in veel maten en materialen aanbieden en bepaalde meubels ook op maat maken. Onze wastafels en tabletten bestaan bovendien uit één deel, waardoor ze makkelijker te onderhouden zijn dan wanneer de randen dichtgemaakt zijn met siliconen.

We hebben een breed stijlaanbod waaronder Italiaans design, maar ook meubels gemaakt op eigen bodem. Wilt u onze kwaliteitsvolle en perfect afgewerkte meubels met uw eigen ogen zien? Dan nodigen we u van harte uit in één van onze toonzalen. U kan er onze systemen testen en we geven er uiteraard nog het juiste advies en alle nodige tips bij.

Gerelateerde blogposts:

image
18 maart 2019Lente in je badkamer

6 zonnige decoratietips

Gerelateerde merken

image
image
image
image
image
image
image
image