Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..

Badkamer

Wat u ook nodig heeft voor uw badkamer, Sax heeft het, van wastafels en toiletten tot douchecabines, inloopdouches, baden, kranen, badkameraccessoires en badkamermeubels. We hebben zelfs keukenkranen en gootstenen. Weet u niet waar te beginnen bij het inrichten van uw badkamer? Laat u inspireren in één van onze toonzalen. Van klassiek tot ultramodern, van budgetvriendelijk tot luxeproducten, voor iedereen, elke stijl en budget is er wat wils. We zorgen voor topdesign, kwaliteitsvol en functioneel sanitair. U hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon een kijkje nemen. We bieden een ruime keuze tussen veel merken en geven objectief advies, ook op technisch vlak.

Sax stopt niet bij sanitair. We bieden u een kwalitatief geheel volgens uw wensen en budget, want we hebben ook een uitgebreid gamma aan verwarming en wellness hebben. Daarnaast is – al zeggen we het zelf – energie-efficiëntie één van onze sterktes niet alleen op vlak van verwarming maar ook van sanitair. Dankzij innovatieve technieken moet u niet meer inboeten op comfort wanneer u ecologisch wilt leven. De tijden dat een waterbesparende kraan zorgde voor een mager straaltje water, liggen ver achter ons. Goed voor de natuur, uw comfort én uw portefeuille.